3 Yer Birden Soyuldu

3 Yer Birden Soyuldu

Denizli’ye bağlı olan Çivril İlçesinde çok sık bir şekilde yaşanmaya başlayan hırsızlık olayı vatandaşlar arasında korkuya sebep oldu.

A+A-

Çivril ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayları vatandaşları da endişelendirdi. Alınan bilgilere göre sadece hafta sonu ilçe merkezinde 3 ev tane soyuldu.

Bıktırdılar

Son zamanlarda Çivril’in korkulu rüyası haline dönüşmüş olan hırsızlar, hemen hemen soyulmadık bölge bırakmadılar. Araba, dükkân, ev, iş yeri gibi pek çok yere girerek soyan hırsızlar, vatandaşta da tedirginlik meydana getirdi. Hafta sonu meydana gelen son hırsızlık olayında alınan bilgilere göre 3 değişik eve girmiş olan hırsız, elektronik eşya cep telefonu alarak kayıplara karıştı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin konu ile alakalı yaptığı çalışmaların devam ettiği ifade edildi. Konu ile alakalı açıklamada bulunan yetkililer, bu gibi olayların peşinde olduklarını ve hırsızların en kısa zamanda yakalanmaları için büyük bir çaba gösterdiklerini ifade ettiler.

Son zamanlarda İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Çivril çapında  meydana gelen hırsızlık olaylarını çözmek için yoğun şekilde çalıştıkları ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.