4. Pamukkale Kick Boks Turnuvası Başladı

4. Pamukkale Kick Boks Turnuvası Başladı

Denizli'de bu yıl 4.'sü düzenlenen Pamukkale Kick Boks Turnuvası, 16 ilden gelen 400 sporcunun katılımıyla başladı.

A+A-

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleşen turnuva, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda başladı. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde turnuvaya katılan 400 sporcu, şampiyonluk madalyasının sahibi olabilmek için ringe çıkacak.

 

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Haluk Tuncay, gazetecilere yaptığı açıklamada bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri Pamukkale Kick Boks Turnuvası'na önceki yıllara göre katılan sporcunun arttığını belirtti.

 

Tuncay, gelecek yıllarda katılımı bin sporcunu üzerine çıkarmayı hedeflediklerini dile getirerek, "Turnuvaya uluslararası tecrübesi olan milli sporcularımız da katılıyor. Onları izlemek genç sporcularımız için iyi bir tecrübe olacak. Spor, hayatımızın bir parçası haline geldi. Savunma sporu olan kick boksla sporcular kendilerine savunma mekanizması geliştiriyor. Her ne kadar sert bir spor gibi gözükse sert değil. Sporun özünde barış yatar, sevgi yatar. Buradaki hedefimiz, kardeşliği, sevgiyi, barışı sağlamak." diye konuştu.

 

Turnuva, yarın yapılacak yarı final ve final müsabakalarının ardından sona erecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.