5 Mahallede Su Kesintisi

5 Mahallede Su Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan içme suyu hat bağlantıları çalışmaları sebebi ile 3 ve 4 Temmuz 2018 günlerinde 4 mahallede suların kesileceği öğrenildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nce yapılan açıklamaya göre  3 Temmuz 2018 Salı günü Bahçelievler, Mehmet Akif Ersoy ve Pınarkent mahallelerinde planlı bir şekilde su kesintisi uygulanacak.

Kesintilerin içme suyu hat bağlantısı çalışmalarından ötürü olacağı ifade edildi.  Yapılan açıklamaya göre  3 Temmuz 2018 Salı günü Merkezefendi içme suyu hat bağlantısı sebebi ile Bahçelievler ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde,  Pamukkale İlçesi içme suyu hat bağlantısı sebebi ile de Pınarkent Mahallesinde 09.00 – 20.00 saatleri arasında planlı bir şekilde su kesintisi uygulanacak.

4 Temmuz’da Gözler ve Pınarkent'te Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre içme suyu hattının bakımı onarımı çalışmalarından ötürü 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü Gözler Mahallesi’nde planlı bir şekilde su kesintisi uygulanacak.

Bu çerçevede, 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü Pamukkale içme suyu hattının bakım ve onarım çalışmalarından ötürü Gözler Mahallesi’nde 09.00 – 18.00 saatleri arasında planlı bir şekilde su kesintileri uygulanacak. Ayrıca Pınarkent Mahallesi’nde 09:00- 20:00 saatleri arasında su kesintisi olacak.

Tüm kesintilerden çevre sakinlerinin mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği ifade edilen açıklamada çalışmaların erken bitmesi durumunda suyun belirtilen saatlerden önce verilebileceği de açıklamada vurgulanan bilgiler arasında idi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.