50 Bin Kişi Katılacak

50 Bin Kişi Katılacak

Modifiye araç severler, Denizli ilinde 7 Ekim’de EGS Fuar Alanında yapılacak olan "Tuning Fest Denizli 2018" etkinliğine akın edecekler.

A+A-

Bu sene 3. defa organize edilecek ve gün boyu sürecek etkinliğe 50 bin kişinin katılacağı tahmin ediliyor. ARF Garage, Koruca Petrol ve Auto Club 20 ortaklığı ile yapılacak etkinlikte 15 araba firmasının stant açması bekleniyor. 350 modifiye araç, klasik ve süper kar araçlar görücüye çıkacak. Etkinlikte ayrıca dans şov gösterileriyle DJ performansları sahne alacak.

 

Bu sene 3. Defa yapılacak etkinliğe şehir dışından da modifiye araçlarının ve modifiye tutkunlarının katılımda bulunacağını ifade eden ARF Garage Sahibi etkinliğin Organizatörü Arif Şahin,  bu sene 3. Defa yapılacak olan etkinliğin amacının kanunlar çerçevesinde araçlar üstünde yapılan modifiyelerin tanıtımını yapma olduğunu dile getirdi. Etkinliğin 7'den 77'ye tüm yaş gruplarına, genç yaşlı, çocuk ve bayanları dahil kapsayan bir etkinlik olduğunu ifade eden Şahin, il içinden ve il dışından bu senede pek çok konuğun modifiyeli araçları ile etkinliğe katılarak renk katacaklarını sözlerine ekledi.

7 Ekim’de Başlıyor

Etkinlik çerçevesinde ulusal ve uluslararası firmalarca da 15 stantın açılacağına dikkatleri çeken Organizatör Halil Koruca’da, etkinliğin çerçevesinde otomobil aksam ve aksesuarları ile alakalı stantların da açılacağını, otomobil ve modifiye meraklılarının pek çok yeni ve farklı ürünü tek çatı altında görebileceklerini, Tuning Fest Denizli 2018" in 7 Ekim’de saat 10.00’da açılacağını ve 18.00’a kadar süreceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.