701 Sayılı KHK İle Denizli'de İhraç Edilenler

701 Sayılı KHK İle Denizli'de İhraç Edilenler

Resmi Gazete'nin bugün yayımlanmış olan 701 sayılı KHK’sına göre  kamudan 18 bin 632 kişi ihraç edildi. İhraç listesinde Denizli'den de isimler mevcut.

A+A-

OHAL kaldırılmadan önce yayınlanan son KHK ile binlerce kişi kamudan ihraç edilen. Resmi Gazete’de yayımlanan 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'ye göre 18 bin 632 kişi kamudan ihraç edildi. İhraç lisetesindeki Denizlililer veya Denizli'de görev yapanlar ise şu şekilde:

 

Adalet Bakanlığı’ndan:

Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü, Şaban Karadaş; İnfaz ve Koruma Memuru, Murat Palaz, Mustafa Çavdar, Onur Çelik, T Tipi Kapalı Cezaevinden İnfaz ve Koruma Memuru Önder Durukan ve Selahattin Yazlık; Denizli Adliyesi’nden Zabıt Katibi Fatih Gürbüz, Havva Erim ve Ümmüşen Bulut

 

Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden, Mühendis, Veli Büke

 

Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan Gelir Uzman Yardımcısı, Abdurrahman Oruçli ve Birsel Deliktaş

 

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden

Acıpayam’dan Öğretmen Zekai Nur Arslan, Bekilli’den Öğretmen Mustafa Gedik, Buldan’dan Öğretmen Nihal Türkay Öztanır, Çal’dan Öğretmen Hüseyin Canbaz, Çameli’den Öğretmen Arif Kızıl, Kale’den Öğretmen Tuğba Kanmaz, Merkezefendi’den Öğretmen Havana Erdoğmuş, Pamukkale’den Öğretmen Safiye Okut

 

Sağlık Bakanlığı’ndan Ebe Zeynep Demirci,

 

Ulaştırma Bakanlığı’dan PTT Denizli’den Memur, Medeni Kopar –

 

Pamukkale Üniversitesi’nden Eğitim Fakültesinden Doçent Kerim Demirci, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Mustafa Seçkin Durmuş, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Remzi Arslanalp çıkarılmış olan son KHK ile ihraç edildiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.