8. Takviye Kaleye Yapıldı

8. Takviye Kaleye Yapıldı

Spor Toto 1. Lig'de transfer sürecine devam eden Denizlispor, dün prensipte anlaştığı Gazişehir Gaziantep'ten kaleci Adam Stachowiak ile 1 senelik sözleşmeye imza attı.

A+A-

Son 3 yıldır Gazişehir Gaziantep formasını giyen 32 yaşındaki, 1.90 boyundaki Polonyalı kaleci, daha evvel GKS Belchatow, Botev Plovdiv takımlarının formasını terletti. 

 

Geçtiğimiz sezon Gaziantep temsilcisinde 33 mücadelede kaleyi koruyan Stachowiak, Denizlispor'un seneler sonra takıma kattığı ilk yabancı file bekçisi olma unvanını kazandı. Daha evvel Burak Çalık, Muhammed Himmet, Gökhan Süzen, Deniz Vural, Seddar Karaman, Mbamba ve Abdülkerim ile sözleşmelere imza aran Denizlispor, Stachowiak ile beraber 8. Takviyesini de yapmış oldu.

O İddia Yalanlandı

Yeşil-siyahlı takım, golcüsü Mehmet Akyüz'ün Samsunspor'a transfer olacağı iddialarını ise kesin bir dille yalanladı.

 

Denizlispor yönetimi tarafından bir süredir görüşme yapılan ve prensipte anlaşılan Abdülkerim Bardakçı da önceki gün yeşil siyahlı takımın tesislerine gelerek imzasını attı. Denizlispor ile 1 yıllık sözleşmeye imzalayan futbolcu işlemlerini hallettikten sonra Afyon’da kamp sürecinde olan takımın kampına katılacağını ifade etmişti.

 

Evvelki gün bazı resmi işlerini tamamlanmak için uğraşan 23 yaşındaki defans oyuncusu geçen yıl Samsunspor ve Giresunspor'a kiralık olarak verilmişti. Konyaspor’la da sözleşmesi süren futbolcu yeşil siyahlılara da kiralık olarak gelmiş oldu.

 

Denizli ekibinin birkaç transfer daha yaptıktan sonra çalışmalarına hız vereceği dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.