80 Noktada Olacak, Pamukkale'ye Yakışacak

80 Noktada Olacak, Pamukkale'ye Yakışacak

80 Noktada Olacak, Pamukkale'ye Yakışacak

A+A-

Pamukkale Belediyesi tüm ilçeyi hatta tüm Denizli’yi olumlu etkileyecek bir çevre çalışmasına daha imza atıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçenin çevre kirliliğini tamamen ortadan kaldırmak amacıyla yer altı çöp toplama sistemini hayata geçiriyor. Başkan Gürlesin, “İlçemizde çevre bilincini geliştirmek, çöplerin oluşturduğu kötü kokuları önlemek ve çevre kirliliğini tamamen ortadan kaldırmak amacıyla 80 adet yer altı çöp konteynırı aldık. Başta turizm bölgemiz olmak üzere ilçemizde uygun olan yerlere montajı yapılacak” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, göreve geldiği günden bugüne kadar Pamukkale ilçesini daha yaşanabilir hale getirmek adına yepyeni projelerle kamuoyunun karşısına çıkmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Gürlesin, son olarak da modern yer altı çöp konteynırı sistemiyle, çöp ve atıkları yer altında izole ederek, koku, bakteri, hastalık ve birçok istenmeyen çevre kirliliği ile birlikte oluşan görsel kirliliğin önüne geçmeyi amaçlıyor.

 

TOPLAM 80 NOKTADA OLACAK

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede hayata geçireceği yeni modern çöp toplama sistemi yerinde inceledi. Alımı gerçekleştirilen yeni yer altı çöp konteynırları hakkında Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alan Başkan Gürlesin, Aktepe Mahallesi’nde ki mevcut eski sistem yer altı çöp konteynırını da yerinde inceledi. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak çalışmalarında kaliteyi günden güne artırmak istediklerini ifade ederek, ilçede çöp sorununu ortadan kaldıracak olan yeni bir hizmet ile kamuoyunun karşısına çıkıyor olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak marka ilçelerden biri olarak, ismimizin daha iyi şekilde bilinmesi, ilçemizin daha da yaşanabilir daha güzel hale gelmesi adına, modern yer altı çöp konteynırı sistemini ilçemizde yaygınlaştıracağız” dedi. Modern yer altı akıllı çöp toplama konteynırlarının çevredeki hoş olmayan görüntülerin oluşmasının da önüne geçeceğini belirten Başkan Gürlesin,  “İlçemizin turizm şehri olduğundan dolayı öncelikle turizm bölgesinde bu çalışmayı yapmayı planlıyoruz. İki adet birer tonluk kapasiteli olan yer altı çöp konteynırlarından, 2017 yılında 30 adet, 2018 yılında da 50 adetini montajını gerçekleştireceğiz. Yeni sistem yer altı çöp toplama konteynırlarının ilçemize ayrı bir değer katacağını düşünüyorum. Pamukkale Belediyesi olarak, çevre temizliği konusunda hassasiyetimiz fazla. Çevre kirliliğinin olmaması için ve bu kültürün tamamen yaygınlaşması için bu yeraltı konteynırlarımızı gündemimize aldık. Montajları bittikten sonra, inanıyorum ki etrafında kesinlikle çevre kirliliğine sebep olacak görüntü oluşmayacaktır. Pamukkale’nin yarınının bugünden daha iyi olması için gereken çalışmaları büyük bir özveriyle yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

PAMUKKALE’YE YAKIŞACAK

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte, Aktepe Mahallesi’nde ki mevcut eski sistem yer altı çöp konteynırını inceleyen Aktepe Mahalle Muhtarı Şengül Şahiner, “Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin her konuda olduğu gibi çevre konusunda da çalışmalar yapıyor. Bu yer altı çöp konteynırı sistemi ile mahallemiz daha da temiz olacak. Mevcut durumda hem görüntü olarak hem de sağlık açısından uygun olmayan koşullar yeni yapılan çalışmayla daha iyi hale gelecek. Modern yeni yer altı çöp sistemi hem mahallemizi hem de ilçemizi daha da güzel hale getirecek” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.