Açık Öğretim Okulları’nın O Süresi Uzatıldı

Açık Öğretim Okulları’nın O Süresi Uzatıldı

Alınan bilgilere göre Açık Öğretim Okulları’nın Kayıt İşlemleri yani İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme süreleri uzatıldı. İşte detaylar.

A+A-

Açık Öğretim Okulları yani Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi, Açık Öğretim Ortaokullarının ilk kayıtları ve kayıt yenileme işlemlerinin 20 - 23 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılabileceği öğrenildi.

Hafta Sonu Kredi Kartıyla Ödeme

Öğrenciler sınavlara katılım ücretlerini; 20 - 21 Ekim 2018 tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günleri sadece https://odeme.meb.gov.tr/ adresinden kredi kartlarıyla 22-23 Ekim 2018 tarihlerinde Pazartesi ve Salı günleri arasında ise https://odeme.meb.gov.tr/  adresinden ya da  Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ATM’lerinden yatırılabilecekler.

Muhasebe ve Finansman, Pazarlama, Büro Yönetimi, Bilişim Teknolojileri, Ulaştırma alanlarının da olduğu Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, daha evvelden ticaret lisesinden herhangi bir sebeple ayrılan, mezun olamayan ya da Meslek Lisesini açıktan okumayı isteyen öğrencilerin ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri de 20 - 23 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.