Acıpayam – Serinhisar Yolu Kan Gölüne Döndü

Acıpayam – Serinhisar Yolu Kan Gölüne Döndü

Denizli’de kazaların ardı arkası kesilmiyor. Acıpayam - Serinhisar arasında meydana gelmiş olan trafik kazası sonucunda dört kişinin yaralandığı ifade edildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre Acıpayam - Serinhisar arasında meydana gelmiş olan trafik kazası sonucunda d4 kişi yaralandı.

Elde edilmiş olan bilgilere göre Acıpayam tarafından Denizli istikametine doğru yol alan Mesut D. İdaresindeki 20 plakalı otomobil Bölge Trafik İstasyonu civarlarında kontrolden çıktı ve evvela sol orta refüje çarpmasının ardından yolun sağındaki bariyerlere çarpıp ters döndü.

Kaza sonrasında araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevredeki diğer sürücüler tarafından yapıldı. Bir yandan da sağlık ve polis ekiplerine haber edildi. İhbarın alınması ile  olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri kaza yerinde yapılmış olan yaralılar ambulanslar ile  Serinhisar Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Çivril’de 2 Acıpayam’da 1 Ölü

Denizli maalesef kötü günlerinden birini yaşıyor. Acıpayam’da düğüne giden gençlerin sürdüğü motor şarampole yuvarlandı ve 1 genç yaşamını yitirdi. Diğer acı haber ise Çivril’den geldi.  Tek taraflı kaza sonucunda 2 kişi yaşamını yitirirken ağır yaralı olan şahsın tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddi olduğu ifade edildi.

Yetkililer sürücüler trafik kurallarına uymaları ile alakalı bir kez daha uyardı  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.