Acıpayam Belediyesi SGK'ya Yer Tahsis Etti

Acıpayam Belediyesi SGK'ya Yer Tahsis Etti

Acıpayam Belediyesi SGK'ya Yer Tahsis Etti

A+A-

Acıpayam Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası için tahsis edilen arsanın gerekli tapu kayıt işlemleri tamamlandı.

Huzur Bulvarında bulunan ve mülkiyeti Acıpayam Belediyesine ait olan 1.120 metrekare arsa, Acıpayam Tapu Müdürlüğünde düzenlenen imza töreni ile Sosyal Güvenlik Kurumuna devredildi. 

Acıpayam Sosyal Güvenlik Hizmet Binası yapılması için tahsis edilen arsanın tapu devri Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , SGK Denizli  İl Müdürü Abdullah Mersin ve SGK Acıpayam Şube Müdürü Süleyman Sapmaz tarafından gerçekleştirildi.

SGK Denizli İl Müdürü Abdullah Maden , "Kısa süre sonra yapımına başlanacak olan hizmet binasının, Kurumumuza, Acıpayam  İlçemize ve tüm sigortalılarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. İnşallah kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılmasını hedefliyoruz. Bu meyanda bu binanın kazandırılması yönünde katkı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hulusi Şevkan’a şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, SGK Acıpayam Şube Müdürlüğümüz hemşehrilerimize ve Acıpayam  ilçemize hızlı, güvenilir ve güler yüzlü hizmet sunmaktadır. Ancak zamanla gelişen ve büyüyen iş ve işlem hacmi nedeniyle şuan içinde bulunduğu hizmet binası yetersiz durumda olup, Acıpayamımıza yakışır modern ve kullanışlı bir bina ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Bu doğrultuda Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri ile ortak bir çalışma ile Belediyemize ait olan arsamız Sosyal Güvenlik Kurumuna devredilmiştir. İnşallah yapılacak binanın bir an önce tamamlanarak, memleketimize ve hemşehrilerimize daha güzel ortamlarda hizmet verilmesi sağlanmış olacaktır. Bu hizmete emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.