Acıpayam’ı Feci Kaza: Ölü ve Yaralılar Var

Acıpayam’ı Feci Kaza: Ölü ve Yaralılar Var

Acıpayam ilçesinde da düğüne gitmekte olan aile kaza yaptı. Kaza sonucunda  düğün yolu ölüm yoluna döndü. İşte detaylar...

A+A-

Alınan bilgiye göre, Acıpayam yönünden Antalya tarafına devam eden Hasan Karabacak şoförlüğündeki 20DV 935 plakalı otomobil Acıpayam Yeniköy kavşağına geçerken denetimden çıktı.

Araç bariyerlere çarpıp bir süre sürüklendi ve oradan da şarampole uçtu. Bu korkunç kazadan sonra araç şoförü Hasan Karabacak ile Lütfiye Karabacak, Ayşe Gözen, Zeynep İlgün ve Hatice Durak yaralandılar.

Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde diğer sürücüler tarafından yapılırken kaza yerine hemen sağlık ekibi, jandarma trafik polisi ve itfaiye ekibi çağrıldı.

KURTARILAMADI

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan durumunun ağır olduğu ifade edilen Lütfiye Karabacak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Jandarmanın kaza ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Ayrıca kaza yapan ailenin aslen Akalan'lı oldukları ve Denizli ilinde ikamet ettikleri Acıpayam Kumafşarı mahallesindeki düğüne gitmek üzere yola çıktıkları gelen bilgilere arasında.

Kaynak:Acıpayamgazetesi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.