Adem Süpçin İstifalar Hakkında Konuştu

Adem Süpçin İstifalar Hakkında Konuştu

İyi Parti Genel merkezinin tavsiyesi ile Denizli’de İl ve İlçe teşkilatları bir bir istifasını verdi. Konu ile alakalı Adem Süpçin açıklamada bulundu.

A+A-

Genel Merkezden gelen istifa tavsiyesinden sonra Denizli'de istifasını veren ilk isim eski İl başkanı Hasan Akgün olurken daha sonra Pamukkale İlçe başkanı Adem Süpçin istifa etti. İstifalarının istenmesinin en önemli unsurlardan bir tanesinin yerel seçimler olduğuna dikkatleri çeken Adem Süpçin, Genel merkezin, yerel yönetimlerde aday olacak olan partili arkadaşların önünü açmak için böyle bir yola çıktığını ifade etti.

 

2019’da yapılacak olan yerel seçimler sebebi ile partililerde hareketlilik başladı. Bu kapsamda İyi Parti’de alınan karar gereği istifalar geldi. Denizli ilinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde yüzde 16 oy alan ve Denizli ilinden meclise milletvekili göndermiş olan İyi parti'nin yerel seçimlerde Denizli'deki performansı merak ediliyor.

 

Denizli İyi Parti’den istifa eden isimlerden olan İyi Parti Pamukkale eski ilçe başkanı Adem Süpçin, yapmış olduğu açıklamada, İyi Parti'de İl ve İlçe yönetimlerinin istifaya davet edilmesi ile alakalı yazıya bakıldığında Koray Aydın’ın partinin yeniden yapılanabilmesi, bir revizyona gidebilmesi, yönetimlerin canlanabilmesi, yol arkadaşlarının dinlenebilmesi ve en mühimi de yerel yönetimlerde aday olacak olan partili arkadaşların önünü açmak namına böyle bir yola çıktıklarını,

Saygıyla Yerine Getirdik

İstifalar sonrasında partinin yetkilendirilmiş İl Başkanı ve genel merkezce ilçe başkanlarını yeniden atayacağını, kendilerinin parti ile ilişiğinin tamamen kesildiğini söylenemeyeceğini, çünkü ilerleyen süreçlerde neler olacağının bilinemediğini, siyasette ve riyasette uzun zaman emel sahibi olmanın kalbi kirleteceğini ve kendisinin siyasette bu ilkeyi benimsediğini ifade etti ve genel merkezin aldığı kararı saygıyla karşılayarak üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiklerine inandığını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.