ADM Elektrikte Seçim Seferberliği

ADM Elektrikte Seçim Seferberliği

24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oyların kullanılacağı, sayımların ve dökümlerinin yapılacağı yerlerde ADM Elektrik Dağıtım; kaliteli ve kesintisiz enerji için hazırlıklarını bitirdi.

A+A-

ADM Elektrik Dağıtım, seçimler boyunca Aydın, Denizli ve Muğla şehirlerine kesintisiz hizmet için ilave önlemler aldı. 3 kentte 48 ilçeye, hemen hemen 65.000 km hat ve 20.000 adet trafoyla elektrik dağıtımında bulunan şirket, hemen hemen 700 kişilik saha çalışanı ve 121 tane araçla seçim gününde 24 saat kesintisiz mesai yapacak.


 

Seçim Öncesi Planlı Kesinti Yapılmayacak

 

Bakım, onarım ve yatırım çalışmalarının devreye alınması için gerçekleştirilen planlı kesintiler, seçimden önce yapılmayacak. Şirket; enerjinin devamlılığı için elektrik hatlarının uygun olduğu yerlerde alternatif enerji besleme planları da gerçekleştirdi.

 

İlave Ekip Organizasyonu Yapıldı

 

Seçime özel hazırlıklar çerçevesinde Aydın, Denizli ve Muğla kentleri ve bağlı ilçelerde nöbetçi ekip amirleri göreve hazır bekleyecek. Seçim günü süresince çalışanların izinleri kaldırıldı ve takviye ekipler kuruldu

 

Paydaşlarla Koordinasyon İçinde Çalışacaklar

 

İl ve ilçelerdeki paydaşları ile Seçim Güvenlik Toplantıları’nda çok sık toplandıklarını ifade eden şirket yetkilileri, 24 Haziran’da sabahın erken saatlerinden, oy sayımının biteceği geç saatlere dek görev başında olacaklarını belirtti.

 

Çağrı Merkezi Yoğun Mesaiye Hazır

 

7/24 kesintisiz hizmet sunmak için 400 kişilik uzman ve tecrübeli kadrosuyla çalışan şirketin çağrı merkezi, seçim gününde de hazır olacak. Kullanıcıların telefon aracılığı ile ilettikleri ihbarlarla beraber; şirketin kurumsal sosyal medya hesapları ve ücretsiz mobil uygulamasıyla da talepler alınacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.