Aha, Yine Mahkemelik Olmuşuz !

Aha, Yine Mahkemelik Olmuşuz !

Aslında sorun, genel başkanlık makamını kutsayan bizlerde. Sıradan bir insanken, olağanüstü duruma geçiş gibi algılatıyoruz adamlara. Sonuç, "vermiycem vermiycemmm" ve "benim o diyosam benim o" arasında gidip gelen komedi

A+A-

Kimsenin kimseye saygısı yok ve halkın algıladığı şey "bir koltuk için birbirine düştüler" gerçeği. Ben halk gözüyle bakınca, kim gelirse gelsin oy vermem diyebilirim. Kendi aralarında bile anlaşamayan bu guruba memleket mi emanet edilir ?

Bu kör dövüşü sahnelenirken ana kuzuları toprağa düşüyor, teröristlere onur nişanı veriliyor, vatan toprakları her gün kargaşaya biraz daha sürükleniyor. Kadınlar ve çocuklar her gün taciz,tecavüz ve cinayetlere kurban gidiyor. Ne genel merkez nede muhalefet bu konuda bile tek cümle etmiyor. Soran olursa en çok biz seviyoruz memleketi. 

Oldu,2 de ÇAY söyleyin içelim.

Aslında mevcut adaylarında, genel merkezinde samimiyeti sorgulanıyor. Biri "10 Temmuz" diyor, öbürü "19 Temmuz". Biri, "olmadı 11 Temmuz'a ertelerim" diyor, öbürü "olmaz 16 Temmuz" diyor. Aslında çözüm için uğraşan kimse yok. Zaten bizim camiada ki ego da Yıldız Tilbe'de yok.

"Oğlum göster bakalım amcana pipini" muhabbeti bile daha olgun geliyor bana. Kim kime üstün gelecek yarışı bu kıvama geldi zaten. Memleketin derdiyle dertlenen ülkücüler nereye saklandı onu merak ediyorum en çok. "Taraf olmayan bertaraf olur" derken biz olayı çok başka boyutlarda anlamışız azizim. Ülkücünün tarafı vatan değilmiydi ?

Derdi vatan olanın Vatan kadar derdi olurmuş. Şükür bizim derdimiz Balgat'taki genel merkez binası kadar. Herkes hukukun üstünlüğüne inanıyor ama kimse hukuku tanımıyor. 12 tane Temel, 15 tane Dursun bir araya gelse böyle fıkra çıkaramazdı ortaya.

Yıllardır halka inecek projelerin yokluğundan, halkın dikkatini çekecek hitabet sanatına özlemden bahsettik. Elimizde yığınla aday var ama bir tane proje dinlemedik. Genel Başkanı devirmeye o kadar odaklandık ki, zannedersem değiştirince herkes birbirine "eee şimdi ne olacak ?" diye soracak. Hatırlarsınız o film repliğini. Zaten biz bu filmi uzun zamandır izliyoruz, tekrarına gerek yok bence.

19 Haziran'da gerçekleşen kongreyi izleyince, mevcut yapıyla karşılaştırdım. Yıllardır şikayet ettiğimiz adamlardan bir kısmı o salonda diğer kısmı da genel merkezdeydi. "Benden değilsen döverimciler", "sen bizdensin yahu ne acelen var alıcaz seni işe" dozunda ki abiler, "gardaş nasıl edek, bu iktidar bizi mahvetti" dolanlarıyla ihaleyi cebe indiren patronlar, "bu memleket batmaz, biz işimize bakalım" diyen goca goca adamlar, ülkücülerden ziyade solsever ve sonradan entel dantel takılmaya başlayan abiler karşılıklı top oynuyorlar.

Eh be kardeşim, değişiM dedik yahu yer değişiN demedik ki.

Efendiler; Bu düzen böyle gidecekse "iktidar olacağız" naraları atmasın kimse. 

Zira, bu düzen değişmedikçe Allah bu ülkeyi MHP iktidarından korusun bence. 


Rabia KARACA - Haber Hergün

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.