Ak Parti Siyaset Akademisi Sona Erdi

Ak Parti Siyaset Akademisi Sona Erdi

AK Parti Denizli Siyaset Akademisi Finali; Yazar ve Aktör Ahmet Yenilmez ile Prof.Dr Betül Ulukol'un katılımıyla gerçekleşiyor.

A+A-

Büyük Güç Türkiye için gerekli olan siyasi ve idari yapıların tartılaşıldığı, bilgilendirildiği, özellikle dünyadan örnekler ile somut uygulamalara dayalı eğitimlerin yer aldığı Denizli Siyaset Akademisi sona eriyor.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Ar-Ge Birimince yapılan açıklama'da; 3 Aralık Cumartesi Günü Saat 18:00'da gerçekleştirilecek son derse Yazar ve Aktör Ahmet Yenilmez ile Prof.Dr Betül Ulukol'un katılacağı bildirildi.

Siyaset Akademisi'nin önemine değinen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz “AK Parti 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.Biz bu hedefe ancak donanımlı, kaliteli insan yetiştirerek ulaşabiliriz, Bu yüzden geniş kapsamlı faaliyetlerden biri olan Siyaset Akademisi seçmenlerin partiyle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika gibi alanlarda uzmanlarca bilgilendirildiği, Türkiye geneline teşkilatlar aracılığıyla yaygınlaştırılan önemli bir eğitim faaliyeti olmuştur" dedi.

Bu yıl katılımcıların deneyim paylaşımları bölümünde demokratik bir platformda daha fazla tecrübe ve siyasi hikayeye birinci ağızdan da şahit olma şansını elde ettiklerini söyleyen Başkan Filiz; Cumartesi günü yapacağımız final'de Yazar ve Aktör Ahmet Yenilmez ile Prof.Dr Betül Ulukol'u katılımcılarımızla buluşturacağız. Tüm Denizlilerimizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Filiz; Sona erecek olan Siyaset Akademisi'nde Gelenek olduğu üzere ülke genelinde aynı anda yapılacak sınav sonucunda il bazında dereceye giren katılımcılara Genel Başkan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım tarafından başarı belgesi ve plaket verileceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.