AK Vadi’de Büyük Buluşma

AK Vadi’de Büyük Buluşma

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 2.si düzenlenene AK Vadi Festivali 3 gün boyunca misafirlerini konuk etti.

A+A-

3 gün boyunca birbirinden değişik etkinliklere büyük bir rağbet göstermiş olan vatandaşlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının konserlerine de katılıp müzik ziyafetini yaşadılar. Ege'nin en büyük parkı olan AK Vadi'de organize edilen festivalde Dev Oyun Parkı’nda çocuklar çok eğlenirken, Hacivat-Karagöz, Kavuklu ile Pişekar, halk dansları,  bando takımı ve mehter takımın gösterilerinin yapılmış olduğu festivale vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi. Çocuk oyunu yarışlarıyla kıyasıya mücadele eden ve eğlencenin zevkine varan minikler unutamayacakları bir hafta sonu yaşadılar. Esnafın açmış olduğu stantlardan alışveriş yapma olanağı bulan vatandaşlar keyifli zaman geçirdiler.

 

Denizlililer oyun havaları ile coştu

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, festivalin son gecesine de katılıp vatandaşlar ile buluştu. Stantları teker teker gezip, vatandaşlar ile sohbet ederek, onlar ile fotoğraf çektiren Başkan Osman Zolan, bilhassa çocuklar ile yakından ilgilendi. Denizli halkı yağmura rağmen festival alanından ayrılmayıp keyifli anlar yaşadılar.

 

Başkan Osman Zolan: “Sizin için ne yapsak az”

 

Başkan Osman Zolan, halk ile beraber, el ele, omuz omuza pek çok güzel işleri yaptıklarını ve yapmaya da devam ettiklerini, o yapılan güzel işlerden bir tanesinin de AK Vadi olduğunu, birlik ve beraberlik içinde Allah’ın Denizli’yi güzelleştirmeye devam etmesini dilediklerini, Denizli için ne yapılsa az olduğunu, onlar için gece - gündüz 24 saat hizmetkar olmak için koşturduklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.