Akşener Denizli'den Söz Aldı

Akşener Denizli'den Söz Aldı

Akşener Denizli'den Söz Aldı

A+A-

İyi Parti Denili İl binasının açılışı için Denizliye gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denizliyi Salladı.

Bu gün Denizli İl Binasının açılışını yapmak için Denizliye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Kalabalık Genel Merkez kadrosuyla Çınar meydanındaki İyi Parti İl Binasının açılışını yaptı.Meral Akşener'le beraber denizli'ye gelen İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu ve Kardak Adası efsane komutanı Ali Türkşen ve diğer Genel Merkez Yöneticileri Denizli'ye geldi....

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli il binasının açılışında yaptığı konuşmada, "İyi Parti cesaret ve cesurlar hareketidir. Bizi korkutmaya çalışmayın" dedi.

Yaklaşık 5 bin kişiye hitap eden Akşener, partisinin ne amaçlı kurulduğunu ve hedeflerini anlattı. Partililerin sevgi gösterileri arasında konuşmaya yapacağı platforma çıkan Akşener, "Milletimiz yola çıkın, yürüyün, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu değiştirin, tercihe zorlanan seçmenin karşısına güçlü bir alternatif olarak durun dedi. Milletimiz emretti İyi Parti kuruldu. Partinin de başına benim arkadaşları tayin etti" dedi. İyi Parti'nin cesurlar hareketi olduğunu anlatan Akşener, "İyi parti konuşan, sorunları tartışan, anlatan bir Türkiye olması için, umudunu kaybeden gençlere umudunu geri kazandırmak için kuruldu" dedi.

“3 TEMEL SORUNU” SIRALADI

Ülkede gördüğü üç temel sıkıntıyı partililerle paylaşan Akşener, “Sorunlardan biri, devlet millet kaynaşmasıdır. Son dönemlerde bu azaldı. Millet devletinden korkar hale geldi. Böyle bir ülke olamaz. Yeniden devlet millet kaynaşmasını sağlayacağız. OHAL ile yönetilen ve adaletin ortadan kalktığı bir Türkiye, dünyayı takip edemiyor, sorunları çözemiyor. Dünyanın gelişimini ıskalayan gençleri umutsuzluğa iten kayırmacılık ve itimatsızlığına neden olan şeyleri ortadan kaldıracağız. Türkiye'yi dünya ile rekabet edebilir hale getireceğiz" dedi.

“DENİZLİ KARŞILIĞINI ALAMIYOR”

Denizli, Türkiye ihracatının yüzde 2'sini yaparken Denizli Türkiye hak ettiğini alabiliyor mu? Hayır. Umutlu mu? Hayır. Bu kadar öğretmen yetiştiren okulu atama yapamayacaksan neden açtın. Denizlide insanlar işsiz ise utanın yüzünüz kızarsın. Bugün 1 saat geciktim. Uçakta bekledim. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, belediye başkanı iken Denizli'nin 100 yılı karşılayacak alt yapı sözü vermiş ben de iş başkanıma inandın mı başkanım dedim. Bunların hizmete yönelik yaptığı her iş asgari 100 yıl sürer" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.