Alperenler iftarda Buluştu

Alperenler iftarda Buluştu

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimince Bağbaşındaki Alperen Ocakları Söğüt Öğrenci Apartı önünde verilen yemeğine ortalama 350 kişi katılımda bulundu.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Alperen Ocakları İl Başkanı Yasin Yolcu, Büyük Birlik Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ak Parti Denizli Milletvekilli adayı Mustafa Semerci'nin yanında çok sayıda partili, vatandaşlar ve STK Temsilcileri de iftara katıldılar.


İftar programının ardından kısa bir konuşmada bulunan, Alperen Ocakları İl Başkanı Yasin Yolcu her sene  geleneksel olarak vermiş oldukları iftar yemeğine yeni bir halkanın daha eklendiğini ifade ederek  katılımcılara teşekkürlerini sundu  ve birlik beraberlik mesajını verdi.

Selam Olsun

Kerkük’e, Doğu Türkistan’a ve Filistin’e selam yollayan Yolcu, akan kanların ve gözyaşlarının dinmesi için bu mübarek ayda dua etmeleri gerektiğini ve şimdiden tüm Türk İslam aleminin Ramazan Bayramını Kutladığını dile getirdi.

Daha sonra konuşan Ak Parti Milletvekili adayı Mustafa Semerci, 24 Haziran’ın ülkenin gelişmesi hedeflerine ilerlemesi bakımlarından  dönüm noktası olduğunu ifade ederek Ramazan Bayramı ile 24 Haziran’da çıkacak olan sonuç ile 2 bayramı bir arada kutlayacaklarını ifade etti. Semerci’nin konuşması katılımcılar tarafından alkışlar ile karşılandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.