Alzheimer hastası kayıp yaşlı adamda mutlu son!

Alzheimer hastası kayıp yaşlı adamda mutlu son!

Denizli'nin Çivril ilçesinde 24 saattir kayıp olan 81 yaşındaki alzheimer hastası yaşlı adam Mustafa Karataş ormanlık alanda bulundu.

A+A-

Denizli'de yaklaşık 24 saattir kayıp olan alzheimer hastası yaşlı adam sonunda bulundu. Mustafa Karataş'ın yapılan aramalar sonucunda ormanlık bir alanda bulunduğu belirtildi.

Denizli'nin Çivril ilçesinde 24 saattir kayıp olan 81 yaşındaki alzheimer hastası yaşlı adam Mustafa Karataş'ın ormanlık alanda bulunduğu ifade edildi. Çivril'de Cumalar Mahallesi'nde oturmakta olan 81 yaşındaki alzheimer hastası yaşlı adamdan 24 saattir haber alınamıyordu.

Ailesi ise yaşananların hemen ardından jandarmaya giderek kayıp ilanı vermesi sonrasında ekipler ile beraber AKUT'ta arama kurtarma çalışmalarına başladı. Jandarma, AFAD ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerinin yardımına mahalle sakinleri ile beraber vatandaşlar da katıldı.

Yaşlı Adam Bulundu

Mustafa Karataş'ın 6 kilometre uzaklıkta bulunan bir ormanlık alanda bulunduktan hemen sonra sağlık ekipleri tarafından kontrolden geçirildikten sonra hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

81 yaşındaki yaşlı adam en son olarak 12 Nisan Perşembe gününde sabah saat 10.00 sıralarında Işıklı Mahallesi'nde bir araç içerisinde inerken görülmüş ve ailesi ise haber alınamaması üzerine jandarmaya giderek yetkililerden yardım istemek zorunda kalmıştı. Yaşlı adamı arama çalışmaları gece saatlerinden beri devam etmekteydi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.