Amaç Şehre ve Ülkeyede Hizmet

Amaç Şehre ve Ülkeyede Hizmet

PAÜ bünyesinde ilk defa kurulan Danışma Kurulunun 2018 senesinde ait ilk toplantısı yapıldı.

A+A-

Eğitim-öğretim, araştırma ve topluma hizmet çalışmalarını etkili bir biçimde yapabilmesi  amacı ile önerilerde bulunmak, PAÜ’nün gelişimine katkıda bulunmak, kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla diğer paydaşlar arasındaki işbirliğini ve bu işbirliğin devam ettirilmesini sağlamak amacı ile Pamukkale Üniversitesi bünyesinde ilk kez kurulan Danışma Kurulunun 2018’e ait ilk toplantısı yapıldı.

Denizli’deki kamu kurum ve kuruluşlarıyla STK temsilcilerinin katılmış olduğu toplantıda, hedefe giden yolda karşılıklı diyaloğun önemli bir araç olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, amaçlarının karşılıklı hayırlı işler yapıp şehre katkı sunmak olduğunu ifade etti.

Üniversite-sanayi-şehir bütünleşmesi ve ortaklığının geliştirilmesi için kurulan Pamukkale Üniversitesi Danışma Kurulu toplantısının ilki Rektörlük Senato Salonu’nda yapıldı. Toplantı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan’ın Pamukkale Üniversitesi ile alakalı sunumuyla başladı. Sunumdan sonra toplantı Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın açılış konuşması ile sürdü. Katılım sağlayan kamu kurum ve kuruluşları ile STK temsilcilerine teşekkürlerini ileten Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, toplantının hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Görüşlerinizi Önemsiyoruz

Konuşmasında iş birliğinin önemden bahseden  Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, karşılıklı destek ile hedeflenen başarıya ulaşacaklarını dile getirdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.