Ankara'da Dev Organizasyon

Ankara'da Dev Organizasyon

Türk Eğitim Derneği (TED) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak için, 15 bin kişilik dev bir kadro ile gençlik festivali yapmaya hazırlanıyor.

A+A-

Bu sene 90. Yaşını kutlayan TED, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için çok özel bir kutlama yapıyor. Bünyesindeki 38 TED Okulu, TED Üniversitesi, spor takımları, mezun dernekleri, akademik kadrosu, öğretmenleri, velileri, gönüllüleri ve öğretmenleri ile milli bayram bilincini tekrardan yükseltmek için harekete geçen TED, Genel Merkez ve TED Ankara Koleji ev sahipliğinde 3 gün sürecek bir Gençlik Festivali yapacak.

17,18 ve 19 Mayıs’ta TED Ankara Koleji İncek Kampüsü’nde yapılacak olan festivalde yok yok. Spor karşılaşmalarından, sanat etkinliklerine, rodeodan, dans gösterilerine kadar birbirinden eğlenceli etkinliklerin de olacağı festivalin 2. gününde ise tüm TED Ailesi Anıtkabir’de kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkacak.

MANGA COŞTURACAK


Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından olan Manga da festivalin ikinci gününde TED Ankara Koleji’nde bir konser yapacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlanacağı 3. günde ise 15 bin kişilik geçit töreni yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.