Artık Bahçeleri Var

Artık Bahçeleri Var

Merkezefendi Belediyesi tarafından Bahçelievler mahallesinde yapılan hobi bahçelerinin kura çekimi gerçekleştirildi.

A+A-

Merkezefendililerin doğal sebze ve meyve yetiştirip, şehrin stresinden kurtulmaları ve sakin vakit geçirmeleri adına ilçeye kazandırılan hobi bahçelerinin kura çekimi Merkezefendi Belediyesi Encümen salonunda gerçekleştirildi. 101 adet parselin bulunduğu bahçelere ilgi oldukça yoğundu. İlk etapta yapılan kura çekiminde asil talihliler belli oldu. Daha sonra şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlar için ayrı bir kura çekimi gerçekleştirildi. Bu çekilişte de 9 adet parsel sahiplerini buldu. Geriye kalan vatandaşlar için tekrar çekiliş yapılarak yedek liste oluşturuldu.

Çekilişte parsel sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar için kayıtlar 01/11/2016 - 15/11/2016 tarihleri arasında Merkezefendi Belediyesi’nde yapılacak. Bu tarihler arasında kayıt yaptırmayan vatandaşlar hakkını kaybetmiş sayılacak. Hakkını kaybeden kişilerin yerine, yedek listedeki vatandaşlar ilk sıradan başlamak üzere çağrılacak. 

Çekiliş listelerine Merkezefendi Belediyesi'nin http://www.merkezefendi.bel.tr/haber/haberdetay.asp?id=17190 adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.