Artık Hobi Bahçelerimiz Var!

Artık Hobi Bahçelerimiz Var!

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı ‘Hobi Bahçesi’nin tahsisi başladı. Başvuru süresinin başlamasının üstünden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen talepler de yoğunlaştı. Yıllık 708 TL’den kiralanan hobi bahçesinin ödemesinde de 5 taksit imkân

A+A-

Merkezefendililerin doğal sebze ve meyve yetiştirip, şehrin stresinden kurtulmaları ve sakin vakit geçirmeleri adına Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye hobi bahçesi kazandırıldı. Merkezefendi Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesi’nde kullanıma sunduğu hobi bahçesinin tahsisi de başladı. Yıllık 708 TL’den kiralanan hobi bahçesinin ödemesinde 5 taksit imkânı sunulurken, tahsis de 2 yıllık yapılıyor. 40 yaş üstü vatandaşların başvuru yapabildiği hobi bahçelerine şimdiden katılım oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. 3 Ekim’de başlayan başvurular 14 Ekim tarihinde saat 17.00’de sona erecek. Başvurular ise Merkezefendi Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’nde yapılıyor.

KURA ÇEKİLECEK

Başvurular sonrası 20 Ekim 2016 saat 15.00’de Merkezefendi Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda kura çekilişi yapılacak. Hobi bahçelerinin sahibi olacak 101 isim kura ile belirlenecek.

“HOBİ BAHÇELERİMİZ HAYIRLI OLSUN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hobi bahçelerinin Merkezefendi’ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendimize ilkleri kazandırmaya devam ediyoruz. Bu anlamda ilçemize bir hobi bahçesi kazandırdık. Merkezefendili hemşerilerimizin burada toprakla temas etmelerini, doğal ürünler yetiştirip vakit geçirebilmelerini sağlayacağız. Hobi bahçelerimizi tamamladık. Şimdi tahsisi başladı. Şuan ilgi oldukça güzel bir şekilde devam ediyor. Merkezefendili hemşerilerimize hobi bahçelerimiz hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.