Aşık Ayten Gülçınar Öldürüldü

Aşık Ayten Gülçınar Öldürüldü

Aşık Ayten Gülçınar Öldürüldü

A+A-

Aşıklık geleneğinin son bayan ustalarından Sıvaslı bayan aşık Ayten Gülçınar,yeni evlendiği eşinin oğlu Hüseyin B. Tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Ankara Eryaman da 1 yıl önce evlendiği Halil B. İle aracında evine giderken Halil B.’nin oğlu tarafından aracın içinde vuruldu.Olayda ağır yaralanan eşi Halil B. hastaneye kadırılırken Aşık Ayten Gülçinar olay yerinde hayatını kaybetti.


58 yaşında silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Aşık Gülçınar Denzililerin de yakından tanıdığı bir sanatçı.Denizlili ozan Ozan Nihat ile bir çok proğram yaptı. Denizli'nin bir çok ilçesinde poroğram yaptı.Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'na yaptığı Ağıtla gündeme gelmiş videosu milyonlarca kişi tarafından izlenmişti...


Denizli aşıklar şölenine de sık sık katılan ve büyük beğeni alan Ayten Gülçınar, Denizlili aşık Ozan Nihat Sönmez’inde yakın dostu. Aşık Ayten Gülçınar’ın oğlu Gökhan Bektürk'ten aldığımız bilgiye göre, yeni evlendiği eşinin oğlu tarafından tehtit edildiğini ve şikayette bulunduklarını dile getirdi.

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden aşık Ayten Gülçınar’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Ankara Sincan Cimsit Mezağlığına defnedilecek.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.