ASKON’dan Başkan Osman Zolan’a Ziyaret

ASKON’dan Başkan Osman Zolan’a Ziyaret

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi Başkanı Hakkı Pekdemir ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını yapan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi Başkanı Hakkı Pekdemir ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Ziyaretleri dolayısıyla ASKON Denizli Şube Başkanı Pekdemir ve yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak, iş dünyamızın önünü açabilmek adına dertlenmek çok önemli. Bizler tüm halkımıza hizmet verdiğimiz gibi ekonomi dünyamızın üreten, çalışan, ülkemizi başka ülkelerde temsil eden, Türkiye’ye ekonomik alanda hizmet eden iş dünyamızla da işbirliği sağlamak adına buradayız” dedi.

“Üreten şehir olmak gerekiyor”

İş dünyasının mevcut üretimini artırmasını temenni eden Başkan Zolan şunları söyledi: “İnşallah iş dünyası üretimi artırır. Denizlimizin, Türkiyemizin gücü artar. Tüketenden çok üreten bir şehir olmak gerekiyor. Denizlimiz bu konuda örnek. Tükettiğinden daha fazla üreten, satın aldığından daha fazla satan bir kent. Ancak yeterli mi? Hayır. Bizler Denizlimiz, daha fazla üretsin daha fazla güzellikler çıkarsın istiyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun Allah yolunuzu açık etsin.”

5 ilde şube, 20 ülkede temsilcilik

Başkan Zolan’a teşekkür eden ASKON Denizli Şubesi Başkanı Pekdemir ise, “Türkiye çapında bir derneğiz. 5 ilde şubemiz, 20 ülkede temsilciklerimiz var. ABD, Çin, İngiltere ve Avrupa ülkelerinde etkin olarak çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın yurt dışı ziyaretlerinde heyet olarak bulunuyoruz. İkili ticari anlaşmalar yapıyoruz. Denizli şubesi olarak şehrimizdeki tüccarımızın, sanayicimizin, iş adamımızın gerek ekonomik faaliyetlerini geliştirmek gerekse sosyal alanda gelişimini sağlamak anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda sizlerden fikir almak bizleri gayet memnun eder” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.