Atatürk, Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Atatürk, Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yıldönümü dolayısı ile bir anma programı yaptı.

A+A-

Programda Denizi Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu coşkulu bir şekilde Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdiler.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü münasebeti ile anma programı organize etti. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, davetliler ve pek çok vatandaş katılımda bulundu. Salonun tıklım tıklım dolu olduğu anma gecesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş tarafından yönetilen Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk’ün sevdiği parçaları seslendirdi. Büyük beğeniyle izlenen konserde izleyiciler sanatçıları ayakta alkışladılar. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun da sahne aldığı programa katılanlar unutamayacakları bir anma gecesine tanıklık ettiler.

 

" Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkıyoruz "

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci burada yapmış olduğu konuşmasında, bugün 10 Kasım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. Yıldönümü münasebeti ile burada olduklarını, O’nu andıklarını ve anladıklarını, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıktıklarını, bu etkinliğin yapılmasında kendilerine bu olanağı sunan Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan’a çok teşekkür ettiklerini sundu.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.