Av.Yusuf Garip'ten Taziye Mesajı

Av.Yusuf Garip'ten Taziye Mesajı

Av.Yusuf Garip'ten Taziye Mesajı

A+A-

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Afrin'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşları için başsağlığı mesajı yayımladı.

 

MHP’li Garip, yayınladığı taziye mesajında şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, Türk milletine baş sağlığı diledi.

Garip, “Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, Afrin’de icra edilen operasyonlar sırasında 8 kahraman Mehmetçiğimizin şehit düştüğü, 13 Mehmetçiğimizin ise yaralandığı haberini derin bir teessürle öğrendik. Türk milletinin bekası için gece gündüz, yağmur çamur demeden hainlerin üzerine ilerleyen kahraman askerlerimiz bölgeyi terör yuvalarından temizlemek için 41 gündür mücadele vermektedir.

Bu mücadelede tüm kalbimiz ve dualarımızın yiğitlerimizle olduğunu bir kez daha ifade ederken, milletimizin geleceği için canlarını feda eden sekiz askerimize, bu topraklar için şehadet şerbeti içen başta Denizlili şehidimiz Mehmet Dinek ve tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli aileleri, yakınları ve Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.