Aydem ve Gediz Kazandıracak

Aydem ve Gediz Kazandıracak

Aydem ve Gediz Kazandıracak

A+A-

Türkiye enerji sektörünün önde gelen oyuncularından Aydem ve Gediz, çeşitli sektörlerde sunacağı kampanya ve hizmetler hakkında bilgilendirme yapabilmek adına, faaliyet gösterdikleri illerde yaşayan herkesi teknolojinin son trendlerine sahip hediyeleri kazanabilecekleri İzinli İletişim Kampanyası’na katılmaya davet etti.

İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 4.7 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem ve Gediz, grup şirketleri ve kendilerinin çeşitli sektörlerde sunacağı kampanya ve hizmetler hakkında faaliyet gösterdiği illerde yaşayan tüm kişilerin ihtiyaçlarına yönelik, sürekli gelişen ve hayatı kolaylaştıran avantajlı hizmetler sunabilmek adına “İzinli İletişim Kampanyası” başlattı. Bu kampanyaya Aydem ve Gediz’in faaliyet gösterdiği illerde yaşayan herkes katılabilecek. 5 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında yapılacak olan İzinli İletişim Kampanyası kapsamında kazanan birinci talihliye iPhone 8 64 GB, ikinci talihliye iPad Wi-Fi+Cellular 128GB, üçüncü talihliye PlayStation 4 Pro 1TB Konsol ve 100 kişiye de 3 Aylık Filbox Hemen üyeliği hediye edilecek.

İzmir ve Manisa illerinde yaşayan katılımcı adayları, Gediz web sitesini (www.gediz.com) ziyaret ederek www.gediz.com/tr/ iletisimizni sayfasındaki başvuru formu ile başvurabilecekler. Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaşayan katılımcı adayları ise Aydem web sitesini (www.aydem.com) ziyaret ederek www.aydem.com/tr/  iletisimizni sayfasındaki başvuru formu ile başvurabilecekler.

Katılımcılar, formlarda yer alan cep telefonu ve e-posta adresi bilgi alanlarını doğru bir şekilde doldurup cep telefonlarına ve e-posta adreslerine gönderilecek olan doğrulama kodlarını onaylayarak İzinli İletişim Kampanyası’na katılabilecekler.

Kazanan Talihliler Aydem Instagram Hesabından Canlı Yayın ile Duyurulacak

İzinli İletişim Kampanyası’nda, iPhone 8, iPad ve PS4 büyük ödülleri için 3 asil, 3 yedek talihli olmak üzere toplam 6 kişi, Filbox Hemen ödülü için ise 100 kişi online çekiliş yolu ile seçilecektir. Yedek talihlilerin büyük ödülleri kazanamaması durumunda, yedek talihlilere de 3 Aylık Filbox Hemen üyeliği hediye edilecektir. Yapılacak olan online çekiliş, 6 Mart Salı günü saat 20.00’de Aydem Instagram hesabından (Instagram/aydemenerji) canlı olarak yayınlanacaktır. Canlı yayını kaçıran katılımcılar, çekiliş sonuçlarını Aydem ve Gediz web sitelerini ziyaret ederek öğrenebilecekler. Kampanya hakkında detaylı bilgiler, www.aydem.com ve www.gediz.com adresinde yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.