Aynes'den seçili ürünlerde yüzde 10 indirim

Aynes'den seçili ürünlerde yüzde 10 indirim

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Aynes Gıda'nın markalı ürünlerde yüzde 10 indirim uygulayacağı belirtildi.

A+A-

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Aynes Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Karamustafa, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında Aynes markalı ürünlerde yüzde 10 indirim uygulayacaklarını söyledi.

 

Aynes Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Karamustafa tarafından yapılan açıklamada Aynes'in üretim hacmini daha da arttırdıklarını ve üreterek büyümeye devam ettiklerini söyledi. Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek olmak adına yapılan açıklamada, "Kamu ve özel sektör el ele vererek bu mücadele de başarılı olacaklar. Aynes markalı ürünlerde yüzde 10 indirim uygulayarak enflasyonla mücadele etmekten büyük onur duyuyoruz." dedi.

 

İsmet Kabak ise Aynes'in TMSF'ye devrinden sonra iki yıl içerisinde süt işleme tonajının 500 tondan 800 ton seviyelerine kadar çıkardıklarını belirterek, "Hedefimiz günlük bin ton var. Bu şirketi devraldığımız günden bu yana adeta ayağa kaldırdık. Çalışanlarımız azmediyor. Bu konuda kararlılığımız devam edecek. Seçili ürünlerde indirime gittik." dedi

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.