Baba Oğul Bunalımdalar!

Baba Oğul Bunalımdalar!

Madde bağımlısı olan ve 6 gün önce cezaevinden çıkan oğlu Ü.U.K kendisine mesken edindiği evi yaktı.

A+A-

Denizli’de 23 yaşındaki madde bağımlısı oğlunu tedavi ettiremeyen acılı baba çareyi intihar etmekte bulmuştu. Madde bağımlısı olan ve 6 gün önce cezaevinden çıkan oğlu Ü.U.K kendisine mesken edindiği evi yaktı.

Daha öncede birçok olaya karıştığı için hapis yatan Ü.U.K, kendisine mesken edinen Hacıkaplanlar Mahallesi 890 sokaktaki iki katlı metruk evi yine ateşe verdi. Daha önce, bıçakla bir vatandaşa saldırmış daha sonra evin çatısına çıkarak gelen geçene kiremit ve boş içki şişeleri ile olay çıkarmış, bu sebepten dolayı kısa süreli cezaevine girmişti. 6 gün önce cezaevinden çıkan Ü.U.K eve döndükten sonra ailesine yine eziyet etmiş ve babası Z.K dün iki katlı evin çatısına çıkarak oğlundan bıktığı için intihar girişiminde bulunmuştu. Polisin zor ikna ettiği baba Z.K hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı.

EVİ YAKTI

İddiaya göre, Ü.U.K saat: 17.25 sularında madde almak için yine o iki katlı metruk binaya girdi. Ü.U.K’yı eve girdiğini fark eden komşuları hemen emniyet güçlerine haber verdi.Ü.U.K evde ateş yaktığı fark edildi ve itfaiye ekiplerine de haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Ü.U.K’nın yaktığı ateş büyümeden söndürmeyi başardı ve emniyet güçleri de Ü.U.K’yı tekrar evine götürüp bıraktı. Aradan yarım saat geçmeden Ü.U.K yine dün babasının intihar etmek istediği ve kendisine mekan edindiği metruk eve girdi ve bu kez ikinci katını komple ateşe verdi. Alevleri fark eden komşuları yine yeniden itfaiye, emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri yeniden daha yarım saat önce geldikleri olay yerine geldi ve alevlere müdahale etti. Bu sırada içerideki Ü.U.K’yı da dışarı çıkarmayı başardı. Ü.U.K’nın yangın esnasında kolunun yanmasından dolayı sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı ve hastaneye kaldırdı. Bu sırada itfaiye ekipleri yangının diğer evlere sıçramadan söndürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.