Babadağ'da Yangın 5 Ev Kül Oldu

Babadağ'da Yangın 5 Ev Kül Oldu

Denizli'nin Babadağ ilçesinde çıkan yangında 5 ev kullanılamaz hale geldi, dumandan etkilenen 2'si çocuk 8 kişiye sağlık merkezinde müdahale edildi.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Denizli'nin Babadağ ilçesi Hacı Mehmet Zorlu Caddesi Tolacı Cami Sokak'ta Hatice Küçük'ün oturduğu evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Babadağ, Sarayköy, Buldan ve Kayalık'da konuşlandırılan ekipleri yangına müdahale için bölgeye gönderilirken, kısa sürede yayılan alevler bitişikteki evlere de sıçradı. Güvenlik güçleri, yangının daha da yayılma ihtimaline karşı çevredeki evleri boşalttı.

 

Helikopter de katıldı

 

Sokakların dar olması nedeniyle itfaiye ekiplerinin yangına müdahalede güçlük yaşaması üzerine, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinden de takviye istendi. Arazözler ve bir helikopterin de katıldığı çalışmalar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

 

Yangında, Hatice Küçük, Mustafa Güneş ve Mehmet Kayalı'nın evleri tamamen, Hüseyin Çakır ve Mehmet Dedemoğlu'nun evleri ise kısmen yandı, dumandan etkilendikleri gerekçesiyle yakındaki sağlık merkezine kaldırılan 2'si çocuk 8 kişi daha sonra taburcu edildi.

 

Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının elektrik kontağından çıktığı ihtimali üzerinde durduklarını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.