Bahçeli'den Süslü'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Bahçeli'den Süslü'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

MHP Lideri ve Cumhur İttifakı üyesi Devlet Bahçeli bugün 24 Haziran erken seçimleri çerçevesinde Samsun ilinde bir miting yaptı.

A+A-

Seçim mitingi için Samsun ilinde olan Devlet Bahçeli, trafik kazası geçiren ve hastanede tedavi altına alınan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’ye de sürpriz bir ziyaret yaptı.


Samsun ilinde organize edilen “Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk’ün Bayrağına” mitinginden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım bakımında tedavi süren İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’ye ziyarette bulundu.

Doktorundan Bilgi Aldı

Hastanede Ömer Süslü’yü ziyarete giden MHP Lideri Devlet Bahçeli, Süslü’nün ailesi ile bir araya gelerek kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti ve Ömer Süslü’nün ameliyatını gerçekleştiren Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Ahmet Karkucak'tan durumu ile alakalı bilgi aldı.

Devlet Bahçeli’nin hastanede İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’ye yaptığı ziyaretinde MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Sağlık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Ali Oruç, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Eda Türe, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin de yalnız bırakmazken Bahçeli, ziyaretten sonra hastaneden ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.