Başkan Erdoğan'a Ziyaretler Sürüyor

Başkan Erdoğan'a Ziyaretler Sürüyor

Denizli Ticaret Odası Başkanı Erdoğan, Çivril, Baklan belediyelerini ve Denizli Esnaf ve Sanatkârları Odasını ağırladı.

A+A-

Denizli Ticaret Odası, Çivril ve Baklan belediyelerini ağırladı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever'i konuk etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Başkan Erdoğan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Denizli Ticaret Odası, ilimizin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır. Bu kurumun başında ise sizleri görmek bizleri sevindirmiştir.” diye konuştu.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Çivril AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Celep’in hazır bulunduğu ziyarette ise Başkan Güven, Başkan Erdoğan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak “Odada başarılı faaliyetlere imza atacağınıza inancım tamdır.” dedi.

Başkan Uğur Erdoğan, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli için ortak hareket etmenin önemli olduğunu, bu kapsamda belediyeler ile de ortak çalışmalar yürütmeye hazır olduklarını söyledi.

Çivril Belediye Başkanı Güven ve beraberindekiler daha sonra Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Başkan Erdoğan, Denizli Esnaf ve Sanatkârları Odasını ağırladı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Esnaf ve sanatkârlar için birlikte her türlü projeye açık olduklarını dile getiren Başkan Erdoğan “Esnaf ve sanatkârlar bizler için önemlidir. Onların daha etkin iş yapmaları Denizli ekonomisi açısından önemlidir. Çünkü ilimizde çeşitli sektörlerde gerçekleşecek ticari işbirlikleri ekonomimizi canlandıracaktır. Bizler de bu tür ziyaretleri oldukça önemsiyoruz. Birlikte istişareler yaparak daha iyisini nasıl gerçekleştiririz diye fikir alışverişleri yapıyoruz.” dedi.

Başkan Çelikkol ise Başkan Erdoğan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, birlikte önemli çalışmalara imza atabileceklerini söyledi.

Başkan Çelikkol ve beraberindekiler, daha sonra Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nu ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.