Başkan Erdoğan’ın Hızına Yetişilmiyor

Başkan Erdoğan’ın Hızına Yetişilmiyor

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’nin nabzını tutmaya devam ediyor. Üyelerini ziyaret ederek, işlerinin durumu ile alakalı fikir alışverişinde bulunan Erdoğan, esnafa kulak veriyor.

A+A-

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, göreve gelmiş olduğu günden beri üstünde hassasiyet ile durduğu yoğun temas trafiğine, ara vermeksizin devam ediyor. Başkan Erdoğan, Bayramyeri'nde faaliyette olan iş yerlerinin sahipleri ve çalışanları ile buluşarak, işleri ve ne durumda oldukları hakkında bizzat bilgi aldı.

ERDOĞAN: “HER YENİ İŞLETME, YENİ BİR EKMEK KAPISIDIR”

Başkan Erdoğan, DTO Üyesi Gürcan Tekin'in çocukları Gürsel ve Görkem Tekin ile beraber işlettiği Tarihi Bayramyeri Dönercisi’ni ziyarette bulundu. Erdoğan, kısa bir zaman evvel Denizli halkına kapılarını açmış olan aile işletmesinin emekçilerine, görevlerinde kolaylıklar ve helalinden bol kazanç dileğini iletti.

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI’NIN YÖNETİM KURULUNU KABUL ETTİ

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, ziyaretine gelmiş olan DTO Meclis Üyesi Necmi Höke’yi, beraberindeki Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve şube çalışanları ile beraber konuk etti ve faaliyetleri ve sektörleri ile alakalı fikir alışverişi yapıldı.

DEGİAD ve ENVER’LİLERİ AĞIRLADI

Başkan Erdoğan’ı ziyaret etmeye gelenlerin içinde Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) ve Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Akgün de vardı. Başkan Erdoğan, konukları ile çalışmaları ve birlikte yürütmeyi önerdikleri projeleri hakkında fikir alışverişi yaptı.

DENİZLİ TELEVİZYONLARINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Erdoğan, günün sonunda önce Pamukkale TV’de Gündeme Dair isimli programa ardından Deha TV’de Güncel isimli programlara katılarak faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.