Başkan Gürlesin'den Seçim Teşekkürü

Başkan Gürlesin'den Seçim Teşekkürü

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinde halkın kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

A+A-

Türkiye Pazar günü 13. cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekillerini seçti. Seçim sonucunda Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan %  52,29’luk oy oranı ile başarıya ulaştı. Milletvekilliği seçimlerinde de Cumhur İttifakı yüzde 53,66’lık oy oran elde etti.  Pamukkale’de ise 241 bin 553 seçmenin % 48,45’i Recep Tayyip Erdoğan’a oy verirken % 50.41’i Cumhur İttifakı dedi.

 

Başkan Gürlesin’den Teşekkür

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Haziran seçim sonuçlarında meydana çıkan durum ile alakalı vatandaşlara teşekkürlerini sundu. Denizli ilindeki her 3 seçmenden bir tanesinin Pamukkale ilçesinde yaşadığını belirten Başkan Gürlesin, 24 Haziran seçim sonuçlarının ülkeye, devlete Denizli’ye ve Pamukkal’ye hayırlı olmasını, yeni sistemin ilk seçimi olması hasebi ile seçimin çok mühim olduğunu, halkın proje üreten ile üretmeyen arasındaki farkı bu seçimde de ortaya koyduğunu, yerel yönetici olarak 30 mart 2014’ten bu yana 6. seçimin geride kaldığını, her seçimde oy oranlarını arttırdıklarını,  24 Haziran’da Pamukkale ilçesinde % 48.5 oranındaki seçmenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğini, seçimlerde başarı oldukça güvenin karşılığını vermek amacı ile daha çok çalışmak adına şevklendiklerini, bu seçimlerin bir anlamda kendilerinin karnesi gibi olduğunu,  bu sonuçların halkın kendilerinden memnun olduğunu gösterdiğini, çıkan sonuçların hayırlı olmasını dilediğini, hem Cumhurbaşkanına hem de Ak Parti’ye destek verenlere teşekkür ettiğini ve bu güvene layık olmak için var güçleri ile çalışmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.