Başkan Gürlesin Tüm Ekibiyle Hazırdı

Başkan Gürlesin Tüm Ekibiyle Hazırdı

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ toplantısının Aralık ayı buluşması yapıldı.

A+A-

Gelenekselleşen halk gününde tüm ekibi ile beraber hazır bulunan Başkan Gürlesin, halkın her ayın ilk Pazartesi günü belediye binasında bulunan Pamuk Kafe’de ağırladıklarını, tüm ekiple beraber amaçlarının halkın derdine derman olmak olduğunu, Pamukkale Belediyesi olarak vizyon projeleri birer birer tamamladıklarını, mahallelerdeki eksikliklerin hızlı bir şekilde tamamlanıp, daha da yaşanabilir bir Pamukkale için çalıştıklarını, tüm bu işlerle beraber sık sık vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade etti.

VATANDAŞ, HALK GÜNLERİNDEN DE BAŞKAN GÜRLESİN’DEN DE MEMNUN

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleşen halk günlerinden vatandaşlar çok memnun. ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ toplantısının Aralık ayı toplantısına katılan Safiye Yılmaz, Gülser Vardır halk günlerinden ve Başkan Gürlesin’in çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek, “Buraya gelerek derdimizi rahatlıkla Başkanımıza anlatıyoruz. Onlarda bizi dinliyorlar. Çözüm buluyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dediler. Süleyman Bağcı’da, eskiden belediyeye gittiklerinde bir türlü dertlerini anlatamaya fırsat bulamadıklarını belirterek, “Yıllar öncesinde başkandan randevu almak, başkanla yüz yüze görüşmek imkansız gibi bir şeydi. Şimdi halk günleri ile geliyoruz. Rahat bir ortamda sıramızı alıyor, bekliyor ve sonrasında belediye başkanımız Hüseyin Gürlesin’le direkt görüşüp derdimizi anlatabiliyoruz. Sorunumuza çözüm oluyorlar. En azından yol gösteriyorlar. Vatandaş açısından çok olumlu güzel bir şey. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.