Başkan Güzel Bir Örnek Sunmuş

Başkan Güzel Bir Örnek Sunmuş

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’un Baş Danışmanı, Star Gazetesi Köşe Yazarı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Sibel Eraslan, Merkez Kütüphane’yi gezdi.

A+A-

Eraslan, kütüphaneye tam not verdi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Muhammet Subaşıoğlu bu değerli projesiyle tüm kurulacak kütüphanelere güzel bir örnek sunmuş” dedi.

Farklı mimarisiyle büyük ilgi duyulan ve Denizli’nin merakla beklediği Merkez Kütüphane’de artık sona yaklaşıldı. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Merkez Kütüphane, daha şimdiden şehirde büyük yankı uyandırıyor. AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’un Baş Danışmanı, Star Gazetesi Köşe Yazarı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Sibel Eraslan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun da ‘Merkezefendi’de Vizyon Projeler’ arasında gösterdiği Merkez Kütüphane’de incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Kütüphanenin tüm katlarını gezerek detaylı yapılan inceleme sonunda, usta kalem Sibel Eraslan, kütüphaneye tam not vererek Başkan Subaşıoğlu’nu kutladı ve teşekkür etti.

SOSYAL MEDYA HESABINDA ÖVGÜYLE PAYLAŞTI

Eraslan, kişisel sosyal medya hesabından da Merkez Kütüphane ile ilgili paylaşımda bulundu. Eraslan, paylaşımında,  “Denizli Merkezefendi İlçesi’nde yapılan Merkez Kütüphanesi modern tasarımı ve fonksiyonel kullanıma açık mekânlarıyla ilgiye değer. Merkezefendi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Muhammet Subaşıoğlu bu değerli projesiyle tüm kurulacak kütüphanelere güzel bir örnek sunmuş” ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.