Başkan Hido’yu Merkezefendi’ye Çağırdı

Başkan Hido’yu Merkezefendi’ye Çağırdı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’na ziyarette bulundu.

A+A-

Türkoğlu ile bir süre görüşme yapan Başkan Subaşıoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu Merkezefendi ilçesi sınırları içinde yapılan 'Karneni getir topunu götür' projesine çağırdı. Ziyaretin son bölümünde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eski milli basketbolcu Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’na hediye sundu.

Türkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na ziyaretinin yanında ilçe sınırları içinde yapılan 'Karneni getir topunu götür' projesine davet ettiği için teşekkürlerini iletti.

Türkoğlu bunun yanında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu ve pek çok konuda işbirliği yapmaktan memnun olacaklarını dile getirdi.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU MÜJDEYİ İSTANBUL’DAN VERDİ

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da aynı gün sosyal medyadan Denizlili basketbol severlere müjde verip, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı’nın Türkiye Basketbol 2. Lig’de mücadele etme başvurusunun kabul edildiğini dile getirdi. Yeni sezonda Denizlili basketbol severlerin, geçtiğimiz sene olduğu gibi basketbol heyecanı yaşayacaklarını belirtti ve Denizli Basket Merkezefendi Belediyesi ile parkeye geri döndüğünü, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı'nı Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne kabul etmiş olan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Hidayet Türkoğlu'na ve yönetim kuruluna teşekkür ettiğini, Merkezefendi Belediyesi sporun ve sporcunun dostu olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.