Başkan Şevkan'dan Kütüphane Ziyareti

Başkan Şevkan'dan Kütüphane Ziyareti

Başkan Şevkan'dan Kütüphane Ziyareti

A+A-

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ilçe kütüphanesini ziyaret etti.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 3500 üyesi bulunan Acıpayam Halk Kütüphanesi Müdürü Aysun Özkan’ı ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 Geçici bir süre için Acıpayam Yukarı Mahalle Fıratlar Sokak’ta bulunan bir binaya taşınan Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulunan  Acıpayam Belediye Başkan Dr. Hulusi Şevkan, Bizce Acıpayam okuyor. Acıpayam okuyan ilçeler içinde ön önde gelen ilçelerden biri. Biz ne zaman Halk Kütüphanesine gittiğimizde gencinden yaşlısına kadar kitap okuyan halkımızı görüyoruz. Kitapları okuduğumuz ve okuduğumuzu anladığımız kadar insanız her şeyden önce. Bizler çocuklarımıza başta örnek olmamız, çocuklarımızın okuyarak büyümesi lazım. Çocuklar bizim geleceğimiz yarınlarımıza ışık tutacak umutlarımızdır. İlçemizi iyi yerlere ancak genç nesillerimiz getirebilir. İstediğimiz tek şey öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmalarıdır. Bizim belediye olarak öğrencilerimize desteklerimiz imkanlarımız dahilinde her zaman devam edecektir’’ dedi.

Başkan Şevkan, Acıpayam’da bir hedefimiz var, İlçe Halk Kütüphanemizi en modern bir hale getirmek. Cumhuriyet mektebimiz ile birlikte birbirine bakan iki güzel bina ve ortada müzeli  bir bahçe haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' ifadelerini kullandı.

Acıpayam Halk Kütüphanesi Müdürü Aysun Özkan, ‘’Aktif bir şekilde hizmet veren ilçe halk kütüphanemizde 3500 üyemiz bulunuyor.Özellikle öğrencilerin daha rahat bir ortamda sınavlarına hazırlanabilmeleri için yeni düzenlemeler yapıldı.Öğrenciler kütüphanede hem kitaplardan faydalanabilecek hem de sınavlarına daha sağlıklı bir şekilde etüt ortamında hazırlanacak.

Kütüphanemizde son yapılan düzenlemelerle birlikte öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda çalışabilmeleri için birçok değişiklik yapıldı ve mevcut kitap arşivine yeni kitaplar eklendi. Sınavlara hazırlanan ya da ödevleri olan öğrencilerimiz ile birlikte zamanlarını kitap okumakla değerlendirmek isteyen tüm çocuk, genç ve yaşlılarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır.Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan’a teşekkür ediyorum’’dedi.

Başkan Şevkan'ın kütüphane ziyaretine Acıpayam Vergi Dairesi Müdürümüz Tuba Akdağ Başkurt'ta eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.