Başkan Şevkan'dan Tam Destek

Başkan Şevkan'dan Tam Destek

Başkan Şevkan'dan Tam Destek

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına video konferans yöntemiyle bağlanarak okuma yazma seferberliğini başlatmıştı.

Bu seferberlik kapsamında Acıpayam’da da bir kampanya başlatıldı.

Acıpayam İmam-Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, AK Parti İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı, Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özkan Sağun,Daire ve Kurum Amirleri, Okul Müdürleri ve Muhtarlar Katıldı.

KAYMAKAM BİLGİ VERDİ

Kaymakam Ali Şanlıer buradaki konuşmasında okur-yazarlık kampanyası konusunda bilgi verdi ve Acıpayam genelinde 46 yaş üstü 1100 kişi civarında okuma yazma bilmeyenin bulunduğunu söyledi.

ŞEVKAN’DAN TAM DESTEK

Kampanyanın düzenlenmesine öncülük eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’da konuşmasında “Bu ülke okullarımız ve öğretmenlerimizin sırtında yükselecek. Bu kampanyada Belediye olarak her noktasında gece gündüz yanındayız” dedi.

Şevkan, okuma yazmanın önemine değindi ve sık sık kitap dağıtarak okumaya teşvik ettiklerini söyledi.

ŞANLI’DAN TEKLİF

AK Parti İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı’da yaptığı konuşmada kampanyanın önemine değindi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Şanlı, bu kampanyanın yanı sıra okumaya teşvik etmek üzere Acıpayam’da kitap okuma kampanyası düzenlenmesi konusunda teklif sundu.

Görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda yapılması gerekenler karara bağlandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.