Başkan Üstek’ten Takıma Ziyaret

Başkan Üstek’ten Takıma Ziyaret

Denizlispor kampına ziyarette bulunan Başkan Mustafa Üstek'in ilk gözlemlerinin olumlu olduğu öğrenildi. Üstek, çalışmaları izledi ve yeni sezonda daha başarılı olacaklarını belirtti.

A+A-

Denizlispor'da her şey yolunda. Transfer sürecinde sona gelindi. Yeşil siyahlı ekipte Başkan Mustafa Üstek ve yardımcısı Taner Atilla, Afyon kampına ziyaret yaptılar. Teknik Direktör Osman Özköylü’nün çalıştırdığı takımın çalışmalarını takip eden ve teknik birimden bilgiler almış olan Başkan Üstek kamp ziyaretinden memnun olduğunu dile getirdi .

 

Daha Güzel Bir Oyun

 

Kamptaki gözlemleirinden bahseden ve futbolcuların azimlerinden memnun olduğunu dile getiren Başkan Üstek, Kampta güzel bir aile ortamının olduğunu, bütün takımın ahenk içerisinde çalıştığını, antrenmanlarda futbolcularını istekli ve gayretli gördüğünü, bu sezon topa daha fazla sahip olacaklarını, skor üreteceklerini ve keyifli bir futbol oynayan bir takım olacaklarını teknik ekibe ve tüm futbolculara inandığını dile getirdi.

 

Transferde Sürpriz Olabilir

 

Transfer çalışmaları ile alakalı çalışmaların da sürdüğünü ifade eden Başkan Üstek , sağ bek ve forvet almayı planladıklarını, hocaları ile tekrar bir araya geldiklerini ve bir stoper daha almaya karar verdiklerini, iyi bir takım meydana getirmeye çalıştıklarını, transfer görüşmelerinin devam ettiğini,  tüm bu mevkilerin dışında sürpriz bir

futbolcunun da transfer edilebileceğini,  koşullar oluşursa bu transferi bitireceklerini yoksa 3 takviye ile yollarına kaldıkları yerden devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.