Başkan Zolan TEMA'yı Ağırladı

Başkan Zolan TEMA'yı Ağırladı

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve yanındaki heyet Başkan Zolan’ı ziyarette bulundu.

A+A-

TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Ataç, kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverlikten ötürü Başkan Osman Zolan’a teşekkürlerini sundu. Ataç, Türkiye’de 730 bin gönüllüyle çalıştıklarını, hızlı bir biçimde gönüllü sayılarının arttığını, senede 5 defa gönüllüler ile bir araya geldiklerini ifade etti. Denizli’de yapacakları toplantıya 12 şehirden 250 aktif gönüllü geleceğini belirten Ataç, "Sizleri de bu organizasyona davet ediyoruz. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

“Denizli’nin yüzde 47’si orman”

Başkan Osman Zolan’sa, ziyaretten memnun olduğunu belirterek, TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu. Denizli'nin pek çok güzellikleri içinde barındıran bir kent olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, "Bu ülke hepimizin ve geleceğe güzelliklerle bırakmamız lazım. Denizli’nin yüzde 47’si orman. Şehir merkezinde kişi başına düşen aktif yeşil alan miktarı da 14 metrekare. Bu alanda Türkiye ortalamasının çok üzerindeyiz” ifadelerini kullandı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yeşili ve doğayı korumak için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Osman Zolan, çevreyi koruma anlamında her türlü olanağı seferber ettiklerini, insanların sağlığını koruyarak geleceğe de güzel bir ülke daha güzel bir şehir bırakmak noktasında gayretlerinin sürdüğünü belirtti.

 

Konuşmalardan sonra Ataç, Meşe Medeniyetin Çerçevesi isimli kitap hediye ettiği Başkan Osman Zolan'a TEMA rozeti taktı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.