Başkandan Davete İcabet

Başkandan Davete İcabet

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, demokrasi nöbetleri sırasında ikramda bulunduğu 80 yaşındaki Hacer Karakaş’ın kendisine yaptığı davete icabet ederek evini ziyaret etti.

A+A-

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Meydanlara inin demokrasimize sahip çıkalım’ çağrısıyla meydanlara çıkan Türkiye, günlerce demokrasi nöbeti tuttu. Nöbetler sırasında Denizli’ de Merkezefendi Belediyesi tarafından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. Gerçekleştirilen nöbetlere 7’den 70’de her yaştan Denizlili katıldı. Onlardan biri de 80 yaşındaki Hacer Teyze idi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun kendisine yaptığı ikramı kabul eden Hacer teyzenin de Başkan Subaşıoğlu’na da bir daveti vardı. Hacer teyze, Başkan Subaşıoğlu’nu evinde misafir etmek istediğini söyledi. Subaşıoğlu da teyzenin bu davetine icabet ederek demokrasi nöbetlerinin hemen ardından Hacer Karakaş’ı evinde ziyaret etti.

“BİR KAHVENİN KIRK YIL HATIRI VARDIR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu evinde ağırlamaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Hacer Karakaş, “Ben ve çocuklarım demokrasi nöbetleri boyunca meydandaydık. Merkezefendi Belediyesi’nin ikramları sırasında başkanımızı gördüm. Kendisini evime davet ettim. Sağ olsun o da bizi kırmadı ve geldi. Acı kahvemizi içti. Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var derler. Allah başkanımızdan razı olsun” dedi.

“DEMOKRASİ NÖBETLERİMİZDE 7’DEN 70’E HERKES VARDI”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, “Demokrasi nöbetleri boyunca 7’den 70’e her yaştan vatandaşımız ülkemiz için meydanlarda demokrasisine sahip çıktı. İlimizde de günlerce vatandaşlarımızla birlikte nöbetteydik. Hacer teyzemiz bizleri demokrasi nöbetleri sırasında evinde ağırlamak istediğini söylemişti. Bizde bugün Hacer teyzemizin davetine icabet ettik. Kendisini ziyaret ederek hayır dualarınız aldık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.