Başkandan Hastalara Ziyaret

Başkandan Hastalara Ziyaret

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu, ziyaretinde hastalarla tek tek ilgilenerek durumları hakkında bilgi aldı.

A+A-

Denizli Devlet Hastanesi Kardiyoloji bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na hastane yöneticisi Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan da eşlik etti. Hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Subaşıoğlu, tek tek ilgilendiği hastalar hakkında da doktorlardan bilgi aldı.

Denizli Devlet Hastanesi’nin artık bir bölge hastanesi olduğuna vurgu yapan Başkan Subaşıoğlu, “Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Ziyaret ettiğimiz tüm hastalara nereden geldiklerini sorduğumuzda büyük bir kısmının şehir dışından geldiklerini öğrendik. Muğla, Antalya, Aydın ve İzmir’den gelen hastalarımız var. Merkezefendi ilçesinde oturan sadece bir hastaya rastladık. Bu bakımdan hastanemiz bir bölge hastanesi hüviyetine kavuşmuş durumda. Denizlimiz her alanda olduğu gibi sağlıkta da çevre illere öncülük etmeye devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.