Başlama Vuruşunu Başkan Gülsever Yaptı

Başlama Vuruşunu Başkan Gülsever Yaptı

Baklan’da Mahalleler Arası Futbol turnuvası Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in santra vuruşu ile başladı.

A+A-

Baklan Belediyesince organize edilen Mahaller Arası Futbol Turnuvası’nda ilçedeki mahalle takımlarının yanında ilçedeki kurumlarla Çivril’den Özdermirci ve Çal’dan Denizler mahallerinin takımları da karşılaşacak. Turnuvada Belediyespor, Genç Dedeköy, Alpspor, Çataloba, Dağal, Beyelli, Kavaklar, Hadim, Jandarma, Emniyet, Özdemirci ve Denizler takımları 1.lik için mücadele edecek.

Baklan Belediyesi Halı Sahası’nda yapılacak olan turnuvada açılış maçı Genç Dedeköy’le Emniyet takımları arasında yapıldı ve maçı Genç Dedeköy 8-1’lik skor ile kazandı. Açılış maçından sonra santrayı Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever yaptı.

Bu Tesislerde Geleceğin Sporcuları Yetişecek

Turnuvanın amaçları arasında mahalle kültürünü yaşatmak ve mahalleler arası kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmek olduğunu ifade eden Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, turnuvaya katılmış olan tüm takımlara başarılar dileklerini iletti. Başkan Gülsever, sporun dostluk ve kardeşliğin bir simgesi olduğunu ve insanları bir araya getiren önemli bir olay olduğunu, bu tür güzel spor faaliyetlerinin de kendilerini mutlu ettiğin, centilmence ve spora yakışır karşılaşmaların olmasını, kendilerinin de fırsat buldukları zamanlarda gelip maçları takip edeceklerini, merkezi hükümetin, Gençlik ve Spor Bakanlığının, Büyükşehir Belediyesinin ve İlçe Belediyesinin iş birliğinde ilçe ve mahallelerde gençler için önemli spor tesislerinin kazandırıldığını, bu tesisler ile mühim sporcular yetişeceğine inandıklarını, bu turnuvanın da gençler arasında dostluklara vesile olmasını dilediğini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.