Bekilli’de Dikkatsizlik Kaza Getirdi

Bekilli’de Dikkatsizlik Kaza Getirdi

Denizli ilinin Bekilli İlçesine bağlı olan Cumhuriyet Caddesi üstünde gerçekleşen trafik kazası sonucunda 1 kişi yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Bekilli’de iddialara göre dikkatsizlikten dolayı bir kaza meydana geldi ve kaza sonucunda 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Şoför Yaralandı

Alınan bilgilere göre, Denizli ilinin Bekilli İlçesi’ne bağlı olan Cumhuriyet caddesinde ilk önce elektrik direğine ardından da dükkanların önünde bulunan tentelere çarpan kamyonet panik anları yaşattı. Dikkatsizlik sonucunda meydana gelmiş olan trafik kazasında aracın şoförü Y.A.’nın kazayı hafif sıyrıklar ile atlattığı belirtildi.

Kazaya ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Ve araçta sızma olduğundan dolayı acil bir şekilde itfaiye ve sağlık ekiplerine haber edildi. İhbarı alan ekipler hızlı bir şekilde olay yerine geldiler.

Sızmaya Karşı Önlem Alındı

Trafik kazası sonrası olası bir yangın veya araçtan sızan maddeler ile alakalı Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Bekilli Şubesi ekipleri araçta incelemeler yapıp müdahalede bulundular. Ayrıca yaralı şoförde ilk müdahalesinin kaza yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılmasının ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralı Y.A.’nın durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Kazanın neden kaynaklandığı ile alakalı net bir açıklama yapılmazken polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattıkları da gelen bilgilere arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.