Beklenen Tanıtım Yapıldı

Beklenen Tanıtım Yapıldı

Samsung yeni süper güçlü akıllı modeli Galaxy Note 9 tanıtıldı. İşte yeni canavar Galaxy Note 9 ile alakalı detaylar.

A+A-

Samsung'un ABD’nin New York şehrinde yapılan lansmanıyla firmanın yeni akıllı telefonu ve akıllı saati sergilendi. 2011’de telefon dünyasına giren ve yeni bir soluk getiren Note ailesinin yeni üyesi Galaxy Note 9'un özellikleri lansmanla beraber resmileşti.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9, 6.4 inçlik dev bir ekrana sahip. Bir evvelki modelde tercihini 6.3 inç olarak yapmış olan Samsung, bu hamlesinde Note serisinin ekranını da büyüttü.

Super AMOLED paneli kullanmayı sürdüren Samsung, çentikli ekran tasarımının yerine, kavisli ekran ile Infinity Display anlayışına devam etti. Telefonun ekran çözünürlüğü de QHD+ yani 1440 x 2960 (516 ppi) düzeyinde ve Corning Gorilla Glass 5 teknolojisiyle korunmakta. Cihaz gücünü yeni Exynos 9810 işlemcisinden almakta.

SUYA VE TOZA DAYANIKLI

4 bin mAh bataryası olan Galaxy Note 9, IP68 sertifikasıyla su ve toz dayanıklılığına sahip. Ayrıca Samsung bu modeline soğutma sistemi de ilave etti. Galaxy Note 9, özel soğutma sistemi ile oyunlarda ısınıp yavaşlama yapmıyor. Bu modelde 128 GB ve 512 GB depolama alanına sahip iki opsiyondan olacak ve kart desteği ile 1 TB’ye kadar çıkarabilecek.

Cihazın arkasında iki kamera olacak. 12 MP değerinde olacak bu kameralardan bir tanesi f/1.5 ile f/2.4 arasında değişebilmekte ve diyafram açıklığı sunmakta. Diğeri ise 52 mm lens ile 2x optik zoom desteği sağlıyor.

Samsung’un bu yeni modelinin Türkiye fiyatı ise KDV dahil 6.499 TL olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.