Binlerce Öğrencinin Beklediği Sonuçlar Açıklandı

Binlerce Öğrencinin Beklediği Sonuçlar Açıklandı

Merkezefendi Belediyesi’ne öğrenim yardımı için başvuru yapan 3 bin ortaokul ve lise öğrencisi için heyecanlı bekleyiş bitti.

A+A-

Belediye öğrenim yardımı sonuçlarını açıkladı. Sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler http://www.merkezefendi.bel.tr/ resmi internet sitesine girerek buradan sonucu görüntüleyebilecekler.

Kurulduğu günden bu yana eğitim öğretim alanına yapmış olduğu yatırımlar ve destek ile bilinen Merkezefendi Belediyesi, bu sene de yine rekor sayılabilecek sayıda ortaokul ve lise öğrencilerine öğrenim yardımı yapacak. Değerlendirmenin bilgisayar programı üstünden yapıldığı, bu uygulamayla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıldığı ifade edildi.

Mayıs Ayına Kadar Sürecek

Aylık 100 TL olarak yapılacak olan yardımlar Mayıs ayına kadar sürecek. Öğrenim yardımı sonuçlarını öğrenmeyi talep eden öğrenciler http://www.merkezefendi.bel.tr/ resmi internet adresinden sonuçlarına bakabilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, konu ile alakalı yaptığı açıklamasında çocukların kendilerinin geleceği olduğunu, onlara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu, onlar için hep daha fazlasını yapmak istediğini, kendilerine müracaat eden her iki öğrenciden birine öğrenim yardımını çıkardıklarını, onlar için daha büyük hizmetler yapmaya ve bunu her sene daha da artırmaya kararlı olduklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.