Bizi Biz Yapan  Değer

Bizi Biz Yapan Değer

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramından önce belediye personeliyle bayramlaşıp herkese sevdikleri ile beraber güzel bir bayram geçirmesi dileklerini iletti.

A+A-

Başkan Zolan, Ramazan Bayramından önce Büyükşehir Belediyesinin merkez ve şehrin farklı noktalarındaki hizmet birimlerinde personel ile bayramlaştı. Başkan Osman Zolan'ın yanında, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut ve Ali Aydın da vardı.


 

Başkan Zolan, personelin bir bir bayramlarını kutlayıp, herkesin sevdikleri ile beraber güzel bir bayram geçirmeleri dileklerini iletti. Bayramların bizi biz yapan değerlerden olduğunu, tüm sevdikleri ile beraber güzel bir bayramın olmasını, dünyanın bir koşturmaca içinde olduğunu, hele bu zamanda hızlı bir tempoda yaşandığını, bayramların nefes alma anları olduğunu, herkesin sevdikleri ile bir araya gelmesini, onlar ile sohbet etmesini, yaşlıları unutmamasını, hastaları ziyaret etmesini, hakkın rahmetine kavuşan ecdadın da mezarlarına ziyarette bulunulmasını dile getirdi.

 

"İlk adımı atan kazançlı çıkacaktır"

 

Kimsenin kimseye dargın kalmaması gerektiğini belirten Osman Zolan, dargınların barışmak için ilk adımı atma noktasına yarışması gerektiğini, ilk adımı atanın kazançlı çıkacağını, seyahat edecek olanların yollarda dikkatli gitmesi ve kurallara uyması gerektiğini, bu duygular ile herkesin bayramını kutladığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.