Bölgede Kan Dökenler Temizlenecek!

Bölgede Kan Dökenler Temizlenecek!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin terör tehditlerine karşı gerekli cevabı sert bir şekilde verdiğini söyledi. Şahin Tin; “Türkiye kan dökmek için değil, Suriye’de kan dökenleri temizlemek için bölgede operasyon gerçekleştiriyor” dedi.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Suriye’nin Halep kentine bağlı Cerablus bölgesindeki terör örgütü DAEŞ unsurlarından temizlenmesi amacıyla harekât başlatmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin son dönemde birçok taşeronun tek amaca hizmet ettiği bilinen saldırılarla karşı karşıya bulunduğunu ifade eden Şahin Tin; “Türkiye bugün sabah saatlerinden beri DAEŞ hedeflerine yönelik önemli bir operasyon gerçekleştiriyor. Her şeyden önce şunu önemle vurgulamak isterim ki, bu Türkiye’nin müdafaa hakkıdır. Halkının ve bölgedeki çıkarlarının güvenliğini amaç edinmektedir. Bu yönleriyle tamamen meşru bir operasyondur. DAEŞ terör örgütüne yönelik yürütülen bu operasyonla Türkiye bölgede kendisine biçilen rolü oynamak yerine aktör olduğunu bir kez daha tüm Dünya’ya ilan etmiştir. Türkiye’yi kaos planı üreterek iç savaş tehdidi oluşturma çabasında olan unsurlar ve sınır güvenliği konusunda zaafa düşürmek isteyenler hak ettikleri cevabı alıyor ve almaya da devam edecek. Türkiye’nin bu adımı sayesinde bölgedeki mazumlar özgürce nefes alacaktır. Dünya Müslümanların özgürlüğüne şahitlik edecektir” dedi.

Milli Menfaatlerimiz Önceliğimiz!

Milletvekili Şahin Tin, “Burada asıl olan ülkemizin çıkarlarıdır. Milli menfaatlerimizdir. Bu anlamda ülkemiz üzerinde plan kuranlara en güçlü cevabımız onların planlarını bozmak ve en büyük plan kurucunun Allah olduğunu hatırlatmaktır. Türkiye bölgede oyun kurucudur, asla bir oyunun parçası olmaz ya da bir oyuna alet edilemez. Bu harekâtla Türkiye tüm dünyaya bölgedeki güçlü duruşunu deklare etmiş, terör odaklarına ve maşalarına asla geçit vermeyeceğini açıkça ortaya koymuştur” dedi.

Devlet Kurdurmayız!

Şahin Tin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da her zaman ifade ettiği gibi Suriye’nin kuzeyinde, Türkiye’nin güneyinde her ne sebeple olursa olsun bir devlet kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bölgede terör örgütlerini destekleyenler bilmelidir ki; taşeronlarınıza da bölgede bir devlet kurdurmayacağız. Ülkelerin toprak bütünlüğünün korunması için gerekli olan her türlü adımı atmaktan geri durmayacağız. Rabbim, bu uğurda mücadele veren aziz milletimizin kahraman evlatlarının yardımcısı olsun” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.